معاملات آپشن ETF شاخص هم‌ وزن آغاز شد
رئیس اداره مشتقات فرابورس از آغاز معاملات قراردادهای اختیار خرید و فروش روی واحدهای ETF شاخصی هم‌وزن خبر داد و درباره مزایا و نحوه ورود به این بازار ، توضیحاتی ارائه کرد.

 

خانم رستمی از آغاز معاملات قراردادهای اختیار خرید و فروش روی واحدهای ETF شاخصی هم‌وزن کیان از دیروز خبر داد و گفت: اولین بار است که در بازار سرمایه قراردادهای اختیار معامله بر ETF شاخص هم‌ وزن شروع به کار می کند. این صندوق طبق مقررات همه صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در یک مرحله پذیره‌نویسی شده و بعد از جمع‌آوری منابع و وجوه اقدام به تشکیل پرتفوی سرمایه‌گذاری کرده است.

وی افزود: پرتفوی سرمایه‌گذاری در ETF های شاخصی متفاوت از سایر صندوق‌های قابل معامله است. به این صورت که مدیریت آنها غیرفعال است. در این حالت مدیر پرتفوی تلاش می‌کند تا سبد تحت مدیریت، عملکردی مشابه با عملکرد شاخص ارایه کند. با توجه به اینکه امکان حضور همه شرکت‌های این شاخص در سبد سرمایه‌گذاری وجود ندارد، مدیر صندوق بر اساس متغیرهایی اقدام به چینش سهام موجود در شاخص هم‌وزن می‌کند.

اسکرول به بالا